Nieuws:

We gaan weer los met het onderhoud. Op de volgende dagen zullen er werkzaamheden zijn op de routes:

8 December

22 december

Voor verdere informatie over werkzaamheden en verzamellocaties graag Facebook in de gaten houden!!


De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start! Met deze campagne ondersteunt de Rabobank Drachten Friesland Oost het verenigingsleven en hun activiteiten in de regio.

Wij doen ook dit jaar weer mee aan de Clubkas Campagne! Stem van 15 t/m 30 juni op MTB Route Drachten&Beetsterzwaag en maak het verschil! Ben je lid van Rabobank Drachten Friesland Oost? Kom in actie via www.rabobank.nl/dfo


 

 

Opening’s toertocht MTB route Beetsterzwaag/Drachten groot succes:

De op zaterdag 15 juli door MTB Beetsterzwaag/Drachten georganiseerde MTB Toertocht is een groot succes geworden. Ruim 120 mountainbiker’s kwamen aan de start op een prachtige maar natte route.

Er waren veel complimenten voor de mooie route, de perfecte organisatie en de goed verzorgde rustplaats waar de mountainbiker allerlei versnaperingen kregen aangeboden. Voor de organisatie en vrijwilligers een mooie beloning voor al het harde werk.

MTB route Beetsterzwaag/Drachten bedankt alle vrijwilligers en mountainbikers voor het mogelijk maken van deze tourtocht. Op naar een volgende tocht??


Beste nieuwe MTB trail Award gewonnen:

MTB route Drachten/Beetsterzwaag heeft als beste nieuwe binnenkomer een prijs gewonnen.

Het jury oordeel: “Op dit moment worden in Nederland diverse nieuwe MTB routes aangelegd. In essentie verdient iedere nieuwe route een prijs voor de inzet en moeite. We zien echter dat bepaalde regio’s in Nederland nogal relatief onvertegenwoordigd zijn wanneer het gaat om het aantal MTB routes. Beetsterzwaag heeft met een gedegen voorbereiding van bijna 10 jaar een bijzonder waardig en omvangrijk parcours gerealiseerd. Ook nog eens in een relatief vlak gebied.

Daarom hebben wij Drachten/Beetsterzwaag uitgeroepen als Beste nieuwe MTB trail”