Nieuws:

We gaan weer los met het onderhoud. Op de volgende dagen zullen er werkzaamheden zijn op de routes:

Nieuwe data voor 2020 volgen snel.
Voor up to date informatie kunt u zich aanmelden voor onze vrijwilligers groep op Whatsapp. Mail ons je 06 en we zullen je toevoegen
info@atbrouted7b.nl

Voor verdere informatie over werkzaamheden en verzamellocaties graag Facebook in de gaten houden!!


Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport . Stem van 27 september t/m 11 oktober op Stichting MTB Route Drachten&Beetsterzwaag en maak het verschil!

 


Opening’s toertocht MTB route Beetsterzwaag/Drachten groot succes:

De op zaterdag 15 juli door MTB Beetsterzwaag/Drachten georganiseerde MTB Toertocht is een groot succes geworden. Ruim 120 mountainbiker’s kwamen aan de start op een prachtige maar natte route.

Er waren veel complimenten voor de mooie route, de perfecte organisatie en de goed verzorgde rustplaats waar de mountainbiker allerlei versnaperingen kregen aangeboden. Voor de organisatie en vrijwilligers een mooie beloning voor al het harde werk.

MTB route Beetsterzwaag/Drachten bedankt alle vrijwilligers en mountainbikers voor het mogelijk maken van deze tourtocht. Op naar een volgende tocht??


Beste nieuwe MTB trail Award gewonnen:

MTB route Drachten/Beetsterzwaag heeft als beste nieuwe binnenkomer een prijs gewonnen.

Het jury oordeel: “Op dit moment worden in Nederland diverse nieuwe MTB routes aangelegd. In essentie verdient iedere nieuwe route een prijs voor de inzet en moeite. We zien echter dat bepaalde regio’s in Nederland nogal relatief onvertegenwoordigd zijn wanneer het gaat om het aantal MTB routes. Beetsterzwaag heeft met een gedegen voorbereiding van bijna 10 jaar een bijzonder waardig en omvangrijk parcours gerealiseerd. Ook nog eens in een relatief vlak gebied.

Daarom hebben wij Drachten/Beetsterzwaag uitgeroepen als Beste nieuwe MTB trail”