Nieuws:

Wij doen dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport actie! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Stem van 5 oktober t/m 25 oktober op Stichting MTB Route Drachten&Beetsterzwaag en maak het verschil!
Hoe kan ik stemmen?
Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
Rabo ClubSupport

Wat iedereen al wel weet, is dat wij onze route kunnen onderhouden door de financiele steun van het vignet van Natuurmonumenten maar ook hele belangrijke sponsoren. Vanaf nu mogen wij een nieuwe sponsor verwelkomen, namelijk Fietswinkel Carlo uit Drachten.

Daarnaast heeft Carlo het op zich genomen om ook een vignet verkoop punt te worden, dus daar kan men binnenkort ook vignetten aanschaffen.

Kijk even op de site van Carlo, je kunt er voor al je MTB en Racefiets onderhoud terecht.


We gaan weer los met het onderhoud. Op de volgende dagen zullen er werkzaamheden zijn op de routes:

Nieuwe data voor 2020 volgen snel.
Voor up to date informatie kunt u zich aanmelden voor onze vrijwilligers groep op Whatsapp. Mail ons je 06 en we zullen je toevoegen
info@atbrouted7b.nl

Voor verdere informatie over werkzaamheden en verzamellocaties graag Facebook in de gaten houden!!


Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport . Stem van 27 september t/m 11 oktober op Stichting MTB Route Drachten&Beetsterzwaag en maak het verschil!

 


Opening’s toertocht MTB route Beetsterzwaag/Drachten groot succes:

De op zaterdag 15 juli door MTB Beetsterzwaag/Drachten georganiseerde MTB Toertocht is een groot succes geworden. Ruim 120 mountainbiker’s kwamen aan de start op een prachtige maar natte route.

Er waren veel complimenten voor de mooie route, de perfecte organisatie en de goed verzorgde rustplaats waar de mountainbiker allerlei versnaperingen kregen aangeboden. Voor de organisatie en vrijwilligers een mooie beloning voor al het harde werk.

MTB route Beetsterzwaag/Drachten bedankt alle vrijwilligers en mountainbikers voor het mogelijk maken van deze tourtocht. Op naar een volgende tocht??


Beste nieuwe MTB trail Award gewonnen:

MTB route Drachten/Beetsterzwaag heeft als beste nieuwe binnenkomer een prijs gewonnen.

Het jury oordeel: “Op dit moment worden in Nederland diverse nieuwe MTB routes aangelegd. In essentie verdient iedere nieuwe route een prijs voor de inzet en moeite. We zien echter dat bepaalde regio’s in Nederland nogal relatief onvertegenwoordigd zijn wanneer het gaat om het aantal MTB routes. Beetsterzwaag heeft met een gedegen voorbereiding van bijna 10 jaar een bijzonder waardig en omvangrijk parcours gerealiseerd. Ook nog eens in een relatief vlak gebied.

Daarom hebben wij Drachten/Beetsterzwaag uitgeroepen als Beste nieuwe MTB trail”